Terrasoverkapping

Terrasoverkapping

Met terrasoverkapping Solem geniet u ook op warme zomerdagen optimaal van het buitenleven. Bij te felle zon schuift u de doekzonwering heel gemakkelijk uit en neemt u heerlijk plaats in de schaduw. Wanneer u geen beschutting meer wenst, schuift u de terrasoverkapping eenvoudig weer in.

terrasoverkapping solidus meubelen

Beschikt u over een pergola, aluminium of een houten dakconstructie? Dan is terrasoverkapping Solem een betaalbare en unieke oplossing voor een sfeervolle zonwering.Deze terrasoverkapping kunt u bijna overal toepassen. U monteert heel gemakkelijk een rails aan uw bestaande constructie. Daarin bevestigt u de doekzonwering en dan begint het genieten! Heeft u nog geen bestaande constructie?  Dan kunnen wij een mooie bijpassende houten constructie voor u realiseren. Ook mooi om te combineren met onze buitenmeubelen van hout en beton. klik hier>>

terrasoverkapping

Terrasoverkapping Solem is een duurzaam product, waarvan u jarenlang kunt genieten. Zeer sterk, onderhoudsarm en weerbestendig. U kunt het zonnedoek eenvoudig, handmatig bedienen.

terrasoverkapping

Prijsvoorbeeld doekzonwering, 3×2 m € 785 incl btw.

solem terrasoverkapping

Ook prettig om te weten: terrasoverkapping Solem is niet voorzien van staalkabels. Na inschuiven kijkt u dus niet tegen obstakels aan.

 

Meer informatie over dit product?
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)