terrasscherm

Terrasscherm

Terrasscherm Inova blinkt uit in veelzijdigheid. Het is – afhankelijk van de doekkeuze – te gebruiken als windscherm, zonnescherm, regenscherm en privacyscherm. De perfecte oplossing voor uw terras, balkon, veranda, zwembad of jacuzzi.

windscherm

Wel genieten van de stralende zon, maar niet op de tocht zitten? Met terrasscherm Inova anticipeert u eenvoudig op (veranderende) weersomstandigheden. Dit terrasscherm kunt u met één simpele handeling uit- of inrollen.

Dankzij de gepatenteerde rem heeft u altijd volledige controle.

windscherm solidus meubelen

Terrasscherm Inova is samengesteld uit de allerbeste materialen. Kapschotten en handgrepen van aluminium, veren van verzinkt staal en een gepatenteerde rem vormen een ijzersterk geheel. Ook het doek is vanzelfsprekend van topkwaliteit. Terrasscherm Inova biedt u jarenlang plezier. U heeft de keuze uit drie doeken met verschillende eigenschappen: uitstekende doorkijk, redelijke doorkijk, geen doorkijk.

windscherm

Terrasscherm Inova is zo geconstrueerd dat er altijd een passende oplossing is voor uw situatie. U bevestigt de cassette eenvoudig aan een muur of staander van een veranda. Losse staanders in combinatie met een anker bieden u de mogelijkheid tot een vast-vrijstaand terrasscherm of een compleet vrijstaand terrasscherm.

 

windscherm solidus meubelen

privacyscherm

Meer informatie over dit product?
  1. (verplicht)
  2. (verplicht)
  3. (verplicht)